Da li bubicu kupiti ili iznajmiti?

Drago nam je da ste ovo pitali. Pitanje je zaista na mestu. Uvek kada se govori o ulaganju, trošenju para i drugim finansijskim odlukama i procenama, naš najbolji prijatelj je matematika, možemo reći i digitron 🙂

Prethodno treba dobro razmotriti sve informacije do kojih se može doći. Iznajmljivanje bubice sa kvalitetnim blutut uređajem je oko 15 evra. Kupovina kompleta za diskretnu komunikaciju u zavisnosti od izbora uređaja, njegovog kvaliteta i performansi se kreće od 60, 70 evra, pa sve do 200 i više.

evro

Ukoliko Vam je bubica potrebna za jednokratnu upotrebu, koristite je samo za jedan težak ispit npr, onda je odluka jasna. Međutim, ukoliko
planirate da je koristite više puta, npr bar 10 puta, tada su već stvari nešto drugačije. Može se dogoditi da je varijanta kupovina isplativija. Računica je jasna. Međutim, da li je baš tako? Ovde želimo da skrenemo pažnju na sledeće važne stvari. Prvo, da se malo našalimo a možda i ne 🙂 nismo računali cenu baterije 🙂 Tačnije, nije uračunata cena održavanja opreme. Ukoliko set koristite uvek na isti način, verovatnoća je veća da će doći do nekog kvara, a to su dodatni troškovi. Ovde podvlačimo prednosti iznajmljivanja. Kada set iznajmljujete, uvek dobijate novu bateriju i potpuno funkcionalan i proveren komplet. Iako je možda korišćen ranije, on se redovno testira i servisira. Uvek dobijete potpuno uputstvo sa posebnim akcentom na detalje. Detalje, koji su važni kako za funkcionalnost opreme, tako i za kvalitetan pristup komunikacionom izazovu.

Sve u svemu, svaka finasijska odluka je samo Vaša. Nama je zadovoljstvo ukoliko smo mogli da Vam pomognemo bar malo u vezi sa ovom dilemom. Koristimo priliku da Vas obavestimo, da kako god da odlučite, nama se možete obratiti i za iznajmljivanje bubice i za kupovinu bubice, kao i prateće opreme. Ono po čemu se razlikujemo od svih drugih na tržištu je ogromno iskustvo i najkvalitetnija podrška. Za dodatne informacije i savete, uvek smo dostupni.

Kontaktirajte nas na 061 688 26 39

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *